Την δική του απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ανοιχτά πως στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» πήρε πολιτική θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Mega View» η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega Cosmos στο εξωτερικό.

«Θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εγώ όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Το έχω κάνει; Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη Νέα Δημοκρατία. Όποιος δεν υμνεί το σύστημα, σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο; Εγώ ανέφερα το παρόν σύστημα. Αν κάποιοι θέλουν εγώ να βρίσω αυτό που θα έρθει, αν θα έρθει, ας έρθει με το καλό και δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτούς που είναι εξουσία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ότι έπαθε σοκ βλέποντας το Αλ Τσαντίρι, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τον καημό καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ, τον σέβομαι, μέχρι εκεί. Επίσης, δεν είναι ορθό καθένας που λέει μια χαζομάρα να μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς. Δεν δέχομαι να μου βάλει ατζέντα νοημοσύνης ο οποιοσδήποτε. Θέλω να μου βάλει ατζέντα νοημοσύνης ένας που είναι νοήμων».

Και πρόσθεσε: «Ο Λιάγκας ήταν υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ, προέρχεται από ένα κόμμα συγκεκριμένο, άρα έχει καημό επειδή δεν θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά από 35 χρόνια, αφού έκλεψαν το σύμπαν, πρέπει να κάτσουν λίγο ακόμα να φάνε και τα υπόλοιπα. Εγώ λέω πάλι όχι».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πολύ καλό δημοσιογράφο, επισημαίνοντας ωστόσο, «εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας». «Αυτό που είπε δηλαδή είναι “ως εδώ, δεν θα έρθουν οι άλλοι και θα παραμείνουμε εμείς” και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα», υποστήριξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό mou»: