Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας με μια ιδιωτική περιήγηση; Ποιος θα ήθελε να ανακαλύψει τα πιο ψαγμένα στέκια του ιστορικού κέντρου; Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα prive tour στα πιο όμορφα μέρη του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας της Ελλάδας; Αν, λοιπόν, θέλετε να τα δείτε όλα με τους παραπάνω όρους, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Με εμπειρία 10 ετών στο χώρο των ιδιωτικών tours, το Athens Day Tours είναι η πιο ψαγμένη και καλύτερη πρόταση για private διαδρομές στην πόλη σε συμφέρουσες τιμές.

Ξεναγηθείτε στην πόλη με πολυτέλεια και άνεση και γνωρίστε ακόμη και άγνωστες πλευρές της. Οι οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι, γνωρίζουν κάθε γωνιά της Αθήνας και πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για τα μυστικά της. Επίσης, σας προτείνουν οικογενειακά εστιατόρια που θα σας μυήσουν στις λιχουδιές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.


Η ξενάγηση στην Αθήνα (Athens Sightseeing) περιλαμβάνει συνοπτικά βόλτα στην Ακρόπολη, στο μουσείο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, την Πλάκα, τον Πύργο των Ανέμων, το Θέατρο του Διονύσου, το Θησείο, το Σύνταγμα, τη Βουλή, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το Λυκαβηττό, το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και χρόνο για shopping και μεσημεριανό στη γραφική περιοχή της Πλάκας.

Καλό είναι να γνωρίζετε πως η εταιρεία χρησιμοποιεί οχήματα πολυτελείας της Mercedes Benz, που διαθέτουν air condition, μέσα στα οποία δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

Tip: Το tour προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι 4.

Info

Όθωνος 2, Αθήνας
Τηλ. +30 6936 138135
[email protected]
www.athensdaytours.gr

Καθημερινά: όλο το 24ωρο

 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!