Ακινητοποιημένο με μία ρόδα θαμμένη μέσα στη λάσπη βρέθηκε τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Σκρα στο Μαρούσι.

Παρότι η ταχύτητά του ήταν μικρή, η άσφαλτος υποχώρησε «καταπίνοντας» την μπροστινή αριστερή ρόδα.

Το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί ούτε μπρος ούτε πίσω, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση εταιρείας οδικής βοήθειας για την απομάκρυνσή του και τη μεταφορά στο συνεργείο. Στο σημείο έφτασε και η Άμεσος Δράση προκειμένου να καταγράψει το συμβάν αλλά και να ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των επόμενων οδηγών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του μηχανικού που επιθεώρησε το αυτοκίνητο, η πολύ χαμηλή ταχύτητα γλίτωσε τον οδηγό από τραυματισμό και το αυτοκίνητο από ανεπανόρθωτη ζημιά.

Τα ερωτήματα ωστόσο για την ασφάλεια των οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο παραμένουν ανοιχτά.

Αφενός διότι, σύμφωνα με την απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου, διαρροή από παράνομο αγωγό παρακείμενης πολυκατοικίας έχει προκαλέσει κενό στη στήριξη του οδοστρώματος. Το αποτέλεσμα είναι τμήματα της ασφάλτου να μην «ακουμπούν» στα υλικά που κανονικά θα έπρεπε, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης.

Αφετέρου διότι  όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του newsbeast.gr, η μόνη επέμβαση που έγινε στο σημείο, λίγες ώρες αργότερα, είναι να ριχθεί χώμα για να καλύψει την λακκούβα που προκλήθηκε από το ατύχημα!

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διαβεβαιώσει τους οδηγούς πως μπορούν να κινούνται στην οδό Σκρα χωρίς να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στο κενό;

Δείτε τις φωτογραφίες μετά την ανάσυρση του αυτοκινήτου

Επειδή μπορεί να μην είναι αρκετά εμφανής η διαφορά… οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μετά την επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών