Δύο μεγάλα καλάθια έχουν τοποθετηθεί μπροστά στο κτίριο του δημαρχείου Τρικάλων, στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Τρικκαίων να συγκεντρώσει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να καλύψουν ανάγκες πολιτών, για τις μέρες του Πάσχα.

Ειδικότερα, ο Δήμος Τρικκαίων, στην προσπάθειά του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βοηθήσει τις ημέρες των εορτών του Πάσχα να έχουν γεμάτο τραπέζι όλοι, ξεκίνησε σειρά δράσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων.

Ανάμεσα στις δράσεις είναι και τα καλάθια αγάπης που θα τοποθετήσει ακόμα σε πολλά σημεία του δήμου: στα σχολεία, στους δημοτικούς παιδικούς / βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα Κ.Δ.Α.Π. και στα Κ.Α.Π.Η.

Προσδοκούμε, αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σταύρος Τραγάνης, η ανταπόκριση όλων «να είναι το ίδιο μεγάλη, όπως και τα Χριστούγεννα, τότε, που με τη συγκινητική συμμετοχή σας βοηθήσατε να στηρίξουμε, συνολικά, εξακόσιες οικογένειες του Δήμου μας».

Ο Δήμος Τρικκαίων, υπενθυμίζει το ΑΜΠΕ, ίδρυσε το Απρίλιο του 2012 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης. Το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζει την λειτουργία του σε εθελοντικές προσφορές.