Στο ντιζαϊνάτο και προσεγμένο περιβάλλον του Street στο Νέο Ψυχικό, ανακαλύψαμε ένα μοντέρνο χώρο που παραπέμπει πολύ σε καλοφτιαγμένο ευρωπαϊκό μαγαζί του είδους του. Ωστόσο, δεν μείναμε μόνο σε αυτό.

Το all day στέκι που ανήκει στην κατηγορία των food & bar spots κέρδισε τις εντυπώσεις μας και με κάτι ακόμη, την καταπράσινη αυλή του, η οποία θα αποτελεί από εδώ και στο εξής σίγουρα σημείο συνάντησης τόσο για after office συναντήσεις με τους φίλους μας όσο και επιλογή για τη νυχτερινή μας έξοδο.

Από την κουζίνα του, που προσανατολίζεται στο american style, χωρίς να λείπουν και κάποιες μεσογειακές πινελιές, δεν μπορούμε να πούμε όχι στα ζουμερά burges και πιο συγκεκριμένα στο English Burger με αυγό και μπέικον και το Argentinian Burger με αργεντίνικη σος, ούτε όμως και στις πίτσες με την αυθεντική ιταλική ζύμη (αγαπημένες μας επιλογές η Μαργαρίτα και η Rucola).


Οι λάτρεις των light πιάτων μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και εμπνευσμένες πινελιές όπως η ελληνική σαλάτα με τοματίνια, ξυνομυζήθρα, φρέσκο βιολογικό ελαιόλαδο και κρίθινα παξιμάδια.

Από τον κατάλογο, ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα ζυμαρικά, με τη σπαγγέτι καρμπονάρα και τα linghuini με μοσχαρίσιο κιμά angus και κρέμα παρμεζάνας, να ξεχωρίζουν στις προτάσεις για pasta.

Για τον επίλογο του γεύματος ή του δείπνου σας θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε γλυκά όπως σουφλέ από σοκολάτα πορτοκάλι και apple crumble με παγωτό, που είναι ανάμεσα στις περιζήτητες προτάσεις του.

Το βράδυ, επιλέγουμε τη μπάρα του για ένα cocktail-υπερπαραγωγή από τα χέρια της Τζέσικας με το Bubble Bubble να αποτελεί το δυνατό χαρτί της, συνοδεία ξένων mainstream, rock, pop, disco και 80’s κομματιών να συμβουλεύουν την κάθε γουλιά μας.



*Tip:
Όλα τα burgers του Street παρασκευάζονται στην κουζίνα του από 100% κιμά angus beef.

Info

Λεωφόρος Κηφισίας 310, Νέο Ψυχικό
Τηλ. +30 210 6710688
[email protected]
www.310street.gr
www.facebook.com/310street.gr

Καθημερινά: 08.00-αργά, έως 01.30 (κουζίνα)

Από 12-25 ευρώ/άτομο, 7 ευρώ (ποτό), 8,50 ευρώ (cocktail)


 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!