Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάξο, με θύμα μία οικογένεια.

Σύμφωνα με το naxospress.gr, στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου έγινε σοβαρό τροχαίο λίγο μετά τις 1:30, στο οποίο σκοτώθηκε μία γυναίκα, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ο σύζυγός της και τα ανήλικα παιδιά της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, που είναι η οικεία της οικογένειας, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας – με βάση την εικόνα του μετά το τρακάρισμα – καθότι δεν υπολόγισε σωστά την στροφή αμέσως πριν την ευθεία, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και σάρωσε τον πέτρινο τοίχο.

Μαζί του στο αυτοκίνητο, όπως αναφέραμε, η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά (δύο κορίτσια κι ένα αγόρι, το μεγαλύτερο).

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η σύζυγος δεν τα κατάφερε, ενώ λίγο μετά τις 5 το πρωί με ελικόπτερο είχαμε την αεροδιακομιδή των υπολοίπων τεσσάρων σε νοσοκομείο της Αθήνας.