«Δε με νοιάζει, δε ρωτάω η ζωή τι θα μου φέρει», τραγουδούσε η Μαίρη Χρονοπούλου κρατώντας από τη μία το τσιγάρο και από την άλλη το μπεγλέρι της.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται. Γι’ αυτό και υπήρξε μία από τις πιο γνωστές σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρξε μάλιστα πολύ καλή και στο τραγούδι. Κι αυτό διότι στη δισκογραφία ερμήνευσε κομμάτια όπως τα «Έκλαψα χθες», «Είμαι γυναίκα του γλεντιού» και «Του αγοριού απέναντι».

Η Μαίρη Χρονοπούλου την περίοδο 1992-1994 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega «Μάνα είναι μόνο μία». Πέντε χρόνια όμως αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την ανάγκασε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, εκείνη παρά τις δηλώσεις της ότι δεν φοβάται το θάνατο και ότι έχει ετοιμάσει τον τάφο της, παλεύει για να ζήσει, έστω κι αν βρίσκεται σε καροτσάκι.

Όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν φοβάται ούτε φοβήθηκε στιγμή το θάνατο και είναι έτοιμη για όλα. Όμως, προσπαθεί να ζει όπως μπορεί.

Η Μαίρη Χρονοπούλου που έλαμψε τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου συνιστά στους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική αφού πρόκειται για ένα ξεχωριστό και πολύ δημιουργικό επάγγελμα. «Αρκεί όμως να έχουν ταλέντο», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Από το κτήμα στο οποίο διαμένει, παρακολουθεί τηλεόραση. Άλλωστε, δεν έχει και πολλές επιλογές αφού τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν της δίνουν και πολλές επιλογές.

Μπορεί να στεναχωριέται που της έχουν κόψει τη σύνταξη, όμως την πικραίνει πολύ περισσότερο το γεγονός ότι κάποιοι συμπατριώτες της δεν έχουν να φάνε στην κυριολεξία.

Άλλωστε, όπως λέει, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα γιατί τη βιώνει κι εκείνη ως συνταξιούχος και μάλιστα με κινητικά προβλήματα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».