Ο Νίκος Ζιάγκος τη δεκαετία του ’80 έκανε το μεγάλο βήμα και από φωτογράφος αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Η πρώτη του δουλειά ήταν σε μια διεθνή παραγωγή και είχε θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1986. Σε εκείνη την δουλειά υποδυόταν τον Σπύρο Λούη.

Τα έντυπα της εποχής τον φιλοξενούσαν πολύ συχνά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, είχε κάνει πολύ καλές δουλειές και θεωρούνταν από τους ζεν πρεμιέ της εποχής.

Ο χρόνος όμως του τα έφερε διαφορετικά. Όπως λέει, μιλώντας στο newsbeast.gr, ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Εδώ και λίγους μήνες μένει εκεί. Κι αυτό γιατί, μόλις η Άννα Φόνσου ενημερώθηκε για την κατάσταση του συναδέλφου της, του έδωσε κατευθείαν στέγη και φροντίδα.

Ο Νίκος Ζιάγκος, όπως συμπληρώνει, πήρε δάνεια και απέκτησε χρέη. Επένδυσε σε ένα μαγαζί που άνοιξε στη Ναύπακτο αλλά αυτό δεν πήγε καλά, οπότε αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του. «Δυστυχώς, οι δουλειές δεν πήγαν και τόσο καλά», σημειώνει επισημαίνοντας και το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του, γεγονός που τον κράτησε για καιρό εκτός χώρου.

Στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου έχει βρει στέγη, περνάει μια χαρά παρέα με κάποιους παλιούς του φίλους, τους οποίους δεν θέλει να αποκαλύψει. Άλλωστε, είναι και κανόνας να μη γίνεται γνωστό ποιοι μένουν εκεί συνολικά.

Δεν θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια που είχε ο γιος του με τα ναρκωτικά, γιατί είναι μια ιστορία που τον πονάει.

Πάντως, ο γνωστός ηθοποιός, παρά τα όσα του έχουν συμβεί, δεν απογοητεύεται. Μάλιστα, ετοιμάζει και ένα σενάριο που θα αναφέρεται στο Σπίτι του Ηθοποιού και έχει τη στήριξη των συναδέλφων του.

Ο Νίκος Ζιάγκος παρακολουθεί τα δρώμενα και θέλει να πιστεύει ότι θα υπάρξουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας.
Ξέρει ότι η δουλειά του είναι πολύ δύσκολη και οι δουλειές είναι ελάχιστες. Γιατί τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να έχουν πάντοτε μια εναλλακτική.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».