Αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και μικρή ενίσχυση των ανέμων στα νότια πελάγη αναμένουμε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 17 και τοπικά 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα βόρεια με ένταση από 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς έως 5 και πρόσκαιρα στον Κορινθιακό 6 με 7 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά από 3 έως 5 και τοπικά στα νοτιοδυτικά τμήματα 6 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.