Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια της χώρας, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της κεντρικής Στερεάς και της Μακεδονίας και βελτιωμένο καιρό στα δυτικά αναμένουμε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά έντονα, ενώ από το βράδυ σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 17 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως και 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ και με μικρή εξασθένιση το βράδυ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά τμήματα θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά τμήματα από βόρειες κυρίως διευθύνσεις έως και 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.