Πολλοί ονειρεύονται να την επισκεφθούν για να διασκεδάσουν. Κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν εκεί. Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris, θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 προκειμένου να κάνουν συνεντεύξεις με Ελληνες υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης.

Ακόμα δεν έχει οριστεί πού θα γίνει η εκδήλωση ενώ, όπως γράφει το «Έθνος», οι Έλληνες υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη που θα καθορίσει εάν θα προσληφθούν τελικά.

Η Disneyland-Paris αναζητεί προσωπικό:

– στον τομέα τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ)
– στην καθαριότητα
– στα εκδοτήρια εισιτηρίων
– στα παιχνίδια
– στα ξενοδοχεία

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρόνων και να γνωρίζουν απαραιτήτως σε καλό επίπεδο γαλλικά και αγγλικά. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία αλλά είναι επιθυμητή σε ορισμένες θέσεις. Για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής είναι απαραίτητη η γνώση ακόμα μίας ξένης γλώσσας, πέραν των αγγλικών και των γαλλικών.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα υπογράψουν εποχικές συμβάσεις τεσσάρων έως οκτώ μηνών, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Επίσης θα προσληφθούν ασκούμενοι για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών αλλά και έκτακτο προσωπικό με βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων του 2014, τις Απόκριες και το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται ωστόσο κάποιος υποψήφιος να απασχοληθεί με σύμβαση αορίστου χρόνου. Σε όλους τους προσληφθέντες προσφέρεται διαμονή με συγκατοίκηση στις εστίες μέσα στο πάρκο και μέρος των εξόδων για τη μετακίνηση από και προς το Παρίσι. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα βιογραφικά τους εδώ.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα θα ειδοποιηθούν από την εταιρεία για να παραστούν στην εκδήλωση του Ιανουαρίου και να περάσουν από συνέντευξη. Εκεί θα κριθεί το επίπεδο των γνώσεών τους στις δύο ξένες γλώσσες, η προσωπικότητά τους, οι επικοινωνιακές τους ικανότητες κ. ά.