Τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές βροχές και καταιγίδες στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο, στην Κρήτη και πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, αναμένουμε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Η θερμοκρασία από το βράδυ της Τρίτης θα σημειώσει κάθετη πτώση με αποτέλεσμα να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής και βόρειας Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -6 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, -1 έως 14 στη δυτική και νότια Ελλάδα, -4 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από -1 έως και 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως σταδιακά θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.