Γενικά αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα πυκνώσουν, αναμένουμε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 15 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 1 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως και 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά από αργά το απόγευμα, φτάνοντας τοπικά τα ξημερώματα της Τρίτης και τα 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.