Σε κατάσταση άκρως επικίνδυνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένας δρόμος που εξυπηρετεί 11 οικογένειες πολιτών που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή Τσαΐρι στη Ρόδο.

Η κατάσταση για την οποία οι κάτοικοι δίνουν μάχη εδώ και πολλά χρόνια δεν βρίσκει ανταπόκριση ανάμεσα σε «αρμόδιους» φορείς και υπηρεσίες, αφού όλοι αναγνωρίζουν το πρόβλημα που υπάρχει αλλά δεν προχωρούν άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται για να βελτιωθεί ένας δρόμος 100-150 μέτρων, ο οποίος έχει γίνει άκρως επικίνδυνος.

Οι κάτοικοι της περιοχής που δεινοπαθούν καθημερινά για να μπορέσουν να κινηθούν προς και από τα σπίτια τους, έχουν ενημερώσει τους πάντες: τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Δώρο Κωνσταντίνου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει η παραμικρή βελτιωτική παρέμβαση.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής πάντως, ο δρόμος έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος από ότι ήταν μέχρι σήμερα γεγονός για το οποίο θα πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες για να μην υπάρξουν και ατυχήματα.

Από την πλευρά των τεχνικών υπηρεσιών πάντως, είχε γίνει προσπάθεια να ανατεθεί σε εργολάβο η σχετική αποκατάσταση του δρόμου, αλλά λόγω γραφειοκρατικής παράλειψης το έργο δεν εγκρίθηκε από τον αρμόδιο επίτροπο.

Πηγή: rodiaki.gr