Με εισιτήριο όχι χρήματα αλλά τρόφιμα μακράς διαρκείας που προορίζονται για οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αρωγή» διοργανώνει αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου εκδήλωση στο Fix in Art στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ σε πέντε αίθουσες θα είναι σε εξέλιξη διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά και παράλληλα θα συγκεντρώνονται τα πακέτα αγάπης για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και υπό την χορηγία επικοινωνίας των Κοσμοράδιο 95.1 , Plus Radio 102.6 , More 97.1 του Thesout και ΤhessalonikiPress.

«Ελάτε με τα παιδιά σας, καλέστε τους φίλους και τις φίλες σας με τα δικά τους παιδιά. Ελάτε να περάσετε ωραία με τα παιδιά σας και όλους μας! Ελάτε να κάνουμε ΜΑΖΙ τη διαφορά, προσφέροντας ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ!», γράψουν μεταξύ άλλων οι διοργαντές στην πρόσκληση που απευθύνουν στον κόσμο.

Η εκδήλωσή τους φιλοξενείται: στο facebook: https://www.facebook.com/events/301244640017269/ και στο you tube : https://www.youtube.com/watch?v=6aoGsnYHXTc