Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ως Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011-2016, κρατάει και φέτος ζωντανό αυτόν τον θεσμό του αθλητισμού και του πολιτισμού της χώρας μας! Στηρίζοντας τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, στηρίζουμε ένα κομμάτι της ιστορίας μας και δίνουμε την ευκαιρία σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους δρομείς να αισθανθούν τη χαρά, την περηφάνια και τη συγκίνηση της συμμετοχής στον αυθεντικό και ιστορικό Μαραθώνιο του κόσμου!

Φέτος, κάναμε ακόμα μία πράξη στήριξης του Μαραθωνίου αλλά και της πόλης των Αθηνών, δημιουργώντας την team ΟΠΑΠ, μια ομάδα που τρέχει για το καλό!

Κάθε συμμετοχή στην team OΠΑΠ στηρίζει τη δημιουργία του Ανοιχτού Πάρκου Γυμναστικής ΟΠΑΠ! Η ΟΠΑΠ σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πάρκο ανοιχτό για όλους με σύγχρονα όργανα γυμναστικής, προκειμένου να δώσει στους Αθηναίους τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στην πόλη τους!

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήn την πρωτοβουλία ήταν θεαματική, αφού μέσα σε λίγες ημέρες καλύφθηκαν όλες οι θέσεις συμμετοχής, με αποτέλεσμα 510 δρομείς να τρέξουν στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με την team ΟΠΑΠ!

Οι εγγραφές έγιναν μέσω του νέου mini site www.teamopap.gr και μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook (https://www.facebook.com/OPAPsocial) όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν συμβουλές για την προετοιμασία τους και να ενημερωθούν για τις προπονήσεις που θα οργανώσει η OΠΑΠ για τα μέλη της ομάδας της! Παράλληλα, τα μέλη της team ΟΠΑΠ που θα τρέξουν στο Μαραθώνιο μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους και σε κάποιον άλλο Μαραθώνιο του κόσμου!

Η team ΟΠΑΠ ξεκίνησε φέτος σκοπός της όμως είναι να συνεχίσει να τρέχει για το καλό και στο μέλλον, θέτοντας νέους στόχους που θα κάνουν καλό για όλους!