Η αριστούχος μαθήτρια του Λυκείου Χερσονήσου που κατάγεται από την Αλβανία θα είναι τελικά η σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς οι απόψεις που προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν δεν έγιναν δεκτές.

Σήμερα, η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων οριστικοποίησαν τόσο τη συμμετοχή του σχολείου στην παρέλαση όσο και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η σημαιοφόρος.

Μάλιστα στην εκδήλωση που έγινε στο σχολείο, ενόψει της εθνικής επετείου, όταν η μαθήτρια πήρε τη σημαία, καταχειροκροτήθηκε από γονείς και μαθητές, πλην μιας μικρής ομάδας, η αντίδραση της οποίας δεν είναι και τόσο τυχαία…

Όπως ανέφερε χθες σε δημοσίευμά του το candianews.gr, ακόμη και την ακύρωση της συμμετοχής του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ζήτησαν γονείς μαθητών του Λυκείου της Χερσονήσου όταν έμαθαν ότι τη σημαία θα κρατήσει αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, με καταγωγή από την Αλβανία!

Οι αντιδράσεις μάλιστα ήταν τέτοιες και από συμμαθητές της κοπέλας, ώστε η ίδια, για να διευκολύνει τα πράγματα, ζήτησε, με τη σειρά της, να μην είναι εκείνη η σημαιοφόρος…

Σημειώνεται ότι η μαθήτρια έχει αλβανική καταγωγή αλλά έχει την ελληνική υπηκοότητα.

(Φωτογραφία αρχείου)