H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικο ελέγχου μπρατσάκια για κολύμβηση με σχέδια Carrefour OD 14932.

Συγκεκριμένα ενημερώνονται όλοι οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ CARREFOUR, το οποίο διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ‘Μαρινόπουλος Α.Ε.’, με γραμμοκώδικα (bar code): 3608 142 995 306, ότι η εταιρεία προχωρά σε οικειοθελή απόσυρση των προϊόντων αυτών για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας υποψίας προβλήματος στη ραφή που εντοπίστηκε σε συγκεκριμένη παρτίδα, SJ20120801.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην χώρα μας καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

“Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες που αγόρασαν το προϊόν αυτό το 2013, να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος. Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. στο τηλέφωνο 801 802 5000. (ώρες λειτουργίας από 08.00πμ έως 22:00μμ)