Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας 85 ετών ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

Μιλώντας  sto κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιγράφει με δάκρυα τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 45χρονου άνδρα.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου…φοβία! Κλειδώνω την πόρτα, βάζω το μάνταλο από τον φόβο. Κάθε μέρα στους γιατρούς είμαι» λέει κλαίγοντας. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 85 της χρόνια από έναν άνθρωπο, που εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη της, όπως ισχυρίζεται. Του έδωσε ένα πιάτο φαγητό γιατί τον λυπήθηκε κι εκείνος τη βίασε. Λυγίζει και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

«Μου έκλεινε το στόμα και μου έλεγε “σταμάτα να φωνάζεις”» λέει η γυναίκα και εξομολογείται ότι ντρέπεται γι’ αυτό που της έκανε.

Ο ύποπτος άνδρας 45 ετών έχει εντοπιστεί, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 85χορνης, Μανώλης Βαμβουνάκης και θα κληθεί για κατάθεση τις επόμενες ημέρες.

«Είναι μια πρωτοφανής για τα ποινικά, υπόθεση βιασμού κι εγώ ο ίδιος συγκλονίστηκα, όταν καταγγείλαμε το περιστατικό πριν από ένα μήνα στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου» σημειώνει ο κ. Μανώλης Βαμβουνάκης.

Η δικογραφία σε αυτή την υπόθεση βιασμού θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη. Η 85χρονη δεν είναι το μόνο θύμα βιασμού. Μια άλλη γυναικά 50 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον δράστη να συλλαμβάνεται λίγες ώρες αργότερα.

Δείτε το βίντεο στο 25:46: