Η ιδέα του Think Maker ωρίμασε με τα χρόνια εμπειρίας στις χειροποίητες κατασκευές. Αντικείμενα από τα παιδικά και νεανικά μας χρόνια αλλάζουν εμφάνιση και χρηστικότητα!

Οι ιδέες του ThinkMaker έρχονται από αγαπημένα sport του Αλέξανδρου Καρβέλα.

Χειροποίητες κατασκευές, έπιπλα για το σπίτι, βιβλιοθήκες, χειροποίητες καρέκλες και σκαμπώ, κατασκευασμένα από σανίδες του skateboard, του snowboard και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Μέσω της ιστοσελίδας www.thinkmaker.gr έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα πιο πρωτότυπα έργα του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Καρβέλα, που θα διακοσμούν τον χώρο σας, κατασκευές που είναι γεμάτες φαντασία, χρώματα και πολύ θετική ενέργεια!

Στο site του Think Maker μπορείτε να παραγγείλετε από καθίσματα, έπιπλα, λάμπες, βιβλιοθήκες φτιαγμένα από skateboard, snowboard, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ποδηλάτων μέχρι και εντυπωσιακές ζωγραφιές.

Οι πίνακές του δεν έχουν κλασσικά χρώματα, είναι ζωγραφισμένοι από τον Thinkmaker, με την προσωπική του τεχνοτροπία αποκλειστικά μόνο με γκλίτερ.

Ακόμα μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα δικό σας παλιό και μέχρι τώρα άχρηστο αντικείμενο στο δημιουργό και εκείνος να το μεταμορφώσει όπως εσείς ή εκείνος φαντάζεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Λαμίας 11 και Πλαπούτα, Κάτω Πεύκη, Αττική, Ελλάδα
210 61 22 224
6985082282

http://thinkmaker.gr/

https://www.facebook.com/thinkmaker.gr