Στην αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, μπορείτε να απολαύσετε δύο εξαιρετικά χαρμάνια καφέ: το φημισμένο χαρμάνι 100% Superior Arabica και το νέο αρωματικό Fine Brazilian Blend σε ακαταμάχητες τιμές!

Ελάτε στα everest όπου εκτός από το all time classic χαρμάνι 100% Superior Arabica μπορείτε να απολαύσετε freddo espresso & freddo cappuccino με το νέο εκλεκτό χαρμάνι Fine Brazilian Blend μόνο με 1,30 ευρώ! Εάν είστε λάτρης του ζεστού καφέ και το καλοκαίρι, μπορείτε να επιλέξετε cappuccino ή espresso με Fine Brazilian Blend μόνο με 1 ευρώ!

Το νέο χαρμάνι Fine Brazilian Blend παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ από τις ποικιλίες Arabica και Robusta. Η ποικιλία Robusta είναι γνωστή για την έντονη γεύση και το πλούσιο σώμα της, με άρωμα από νότες φρούτων και διαρκή επίγευση bitter σοκολάτας και καρυδιού, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ!

Απολαύστε τον δικό σας αγαπημένο καφέ, επιλέγοντας το χαρμάνι που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις γιατί τώρα ο καλύτερος καφές στα everest είναι… 2, σε μοναδικές τιμές!