Σήμερα εκτός απροόπτου θα υποβληθεί στην λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 15χρονος μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας που από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Ανόβερο της Γερμανίας.

Η περίπτωση του έχει συγκινήσει το πανελλήνιο κι ενεργοποίησε φορείς και απλούς πολίτες, ενώ και πολλοί ομογενείς θέλουν να σταθούν στο πλευρό του παιδιού και της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες βράδυ μουσική εκπομπή της ΕΡΑ που μεταδίδεται στο εξωτερικό κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών θα γίνει η επέμβαση. Στο μεταξύ, ο 15χρονος είναι σε καλή διάθεση, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και τον νευροχειρουργό Βασίλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος τον συνοδεύει στην Γερμανία και θα είναι παρών και στην χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά στη Γερμανία (το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στις 11.40 τοπική ώρα) καθώς και το ΕΚΑΒ που, επίσης, στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.