Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε στη δυτική και βόρεια Ελλάδα την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του κεντρικού, ανατολικού και νότιου Αιγαίου, καθώς και στην ανατολική Στερεά, ενώ χιόνια θα πέσουν τις βραδινές κυρίως ώρες, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της κεντρικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά ηπειρωτικά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, με ένταση από 5 έως 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς μικρότερης έντασης. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί, 6 με 7 μποφόρ, από αργά το βράδυ όμως και από τα βόρεια θα στραφούν βαθμιαία σε βορειοδυτικούς έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…