Ένα νεαρό κορίτσι, 14 περίπου ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Το κορίτσι έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν από τις 15:00, στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στο σταθμό του Μοσχάτου.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ διήρκεσε αρκετή ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου κοριτσιού. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε στείλει μήνυμα σε συνομήλικό της, με το οποίο τον ενημέρωνε για την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός – ΗΣΑΠ) αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης> Μέχρι εκείνη την ώρα τα δρομολόγια διεξάγονταν στα τμήματα Πειραιάς-Φάληρο και Ταύρος-Κηφισιά.