Συναυλία αλληλεγγύης στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες με στόχο την ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας», του σωματείου για την υποστήριξη υλική, ηθική και ψυχολογική, των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα, θα δώσουν αύριο το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», στο Ηράκλειο, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα «Αρμός» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μέρος των εσόδων της αυριανής βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση των παιδιών που δίνουν μάχη με νεοπλασματικές ασθένειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Ο Θάνος Μικρούτσικος, σήμερα, από το Ηράκλειο κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στη συναυλία, λέγοντας πως: «πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας. Είναι ελάχιστη και συμβολική η ενίσχυση που θα δώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτήν τη βαρβαρότητα. Ξέρουμε, ότι στο Λεκανοπέδιο της Αττικής 200 χιλιάδες παιδιά δεν έχουν κάθε πρωί να πιουν ένα ποτήρι γάλα», ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, προτείνοντας παράλληλα να διοργανωθεί μια νέα μεγάλη συναυλία το καλοκαίρι για την ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας».

Ο Θ. Μικρούτσικος χαρακτήρισε τη Ρίτα Αντωνοπούλου ως την καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για το συγκρότημα «Αρμός».

Η τιμή εισόδου για να παρακολουθήσετε τη συναυλία είναι 10 ευρώ.