Τις δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου επικρότησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, αφού μεγάλωσε τη λίστα των αθλητών που, κατά εκείνους, δεν είναι Έλληνες.

Ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στην εκπομπή «Μακελειό» στο EXTRA 3 και ανέφερε ότι κάποιοι που σήκωναν βάρη με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και ήρθαν από την Αλβανία και τη Γεωργία δεν είναι Έλληνες χωρίς ωστόσο στην αρχή να δίνει ονόματα.

Αυτή του η δήλωση προκάλεσε την οργή ενός τηλεθεατή που παρενέβη τηλεφωνικά, ζητώντας διευκρινίσεις. «Οι αρσιβαρίστες που εσείς χαρακτηρίζετε Αλβανούς επειδή έρχονται από την Αλβανία είναι Βορειοηπειρώτες και διώκονται από τους Αλβανούς. Είναι ο Πύρρος Δήμας Αλβανός;», είπε ο τηλεθεατής στον κ. Λαγό, ο οποίος με τη σειρά του υπεραμύνθηκε τον Πύρρο Δήμα, λέγοντας «Εμείς σαν Χρυσή Αυγή τον τιμούμε και πάντα τον τιμούσαμε σαν Έλληνα, ποτέ δεν είπαμε Αλβανό τον Πύρρο Δήμα».

Ωστόσο, εκείνος ζητούσε διαρκώς ονόματα και τότε ο κ. Λαγός είπε τα ονόματα των Γιώργου Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη και Λεωνίδα Κόκκα ενώ μετά από λίγο προσέθεσε και τα ονόματα της Μιρέλας Μανιάνι και του Κάχι Καχιασβίλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο…