Αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές αναμένουμε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενίσουν και ως το βράδυ ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 15 έως 28 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 16 έως 28 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 29 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση από 2 έως 5 μποφόρ, ενώ αργότερα θα στραφούν σε βόρειους της ίδιας έντασης.
Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.
Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…