Δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο δήμαρχος Πειραιάς. Από την 1η Οκτωβρίου και για πέντε ημέρες θα πραγματοποιείται σειρά εκδηλώσεων στα ΚΑΠΗ του δήμου προκειμένου να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου.

Σε κάθε ΚΑΠΗ θα υπάρξει ψυχαγωγικό πρόγραμμα και εδέσματα, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ανέφερε: «Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάμε πολλά. Η δύναμή τους πολλαπλασιάζει τη δική μας δύναμη στον αγώνα που δίνουμε για να δημιουργήσουμε τον Πειραιά της ελπίδας και της αναγέννησης. Τους αξίζει η αγάπη μας και ο σεβασμός μας. Η εμπειρία τους και η σοφία τους είναι οδηγοί μας. Σε αυτές τις εποχές, τις δύσκολες που ζούμε, τα παιδιά κάθε ηλικίας, γιατί για μένα νέος είναι αυτός που μένει νέος στη σκέψη, είναι προτεραιότητά μας. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε και φέτος με τη φροντίδα και την επιμέλεια της Αντιδημάρχου κ. Ευαγγελίας Σαρρή, είναι το λιγότερο γι΄ αυτή τη γενιά, που με τους αγώνες της, δημιούργησε τη νέα Ελλάδα».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος, Ευαγγελία Σαρρή, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αγάπη και σεβασμό, τιμώντας την «Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας», πραγματοποιούμε σε κάθε ΚΑΠΗ, ξεχωριστή ψυχαγωγική εκδήλωση.

Με τη συμπαράσταση του Δημάρχου μας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να μην λείψει τίποτα, από τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας».

(φωτογραφία αρχείου)