Η Όλγα Πολίτου μεγάλωσε στο θέατρο και την τηλεόραση. Συμμετείχε, πρωταγωνίστησε σε αρκετά έργα στο θέατρο και σε ταινίες της τηλεόρασης. Κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου επάξια. Και ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για κακόβουλους σχολιασμούς και δημοσιεύματα. Φυσικά, δεν δίστασε να τα βάλει με όσους υποστήριζε ότι δεν ταίριαζαν στα του θεάτρου.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν έχει κλείσει κάποια δουλειά για τον χειμώνα αλλά, όπως υποστηρίζει, βρίσκεται σε συζητήσεις για να καταλήξει σε κάποια συμφωνία. «Συζητήσεις γίνονται διαρκώς αλλά είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για όλους», λέει. Και τονίζει: «Εμείς δουλεύουμε σεζόν. Δεν λέμε για παράδειγμα ότι επειδή είναι καλοκαίρι δεν θα δουλέψουμε για να πάμε διακοπές. Για εμάς προέχει η δουλειά που την κάνουμε με ευχαρίστηση».

Τον χρόνο της τον περνά διαβάζοντας και φυσικά ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα. Η κρίση την έχει επηρεάσει αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει καθώς γνωρίζει ότι όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα.

Όμως, θα συμβούλευε τους νέους, αν πραγματικά τους αρέσει η υποκριτική, να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτή, φυσικά βέβαια έχοντας να τη συνδυάσουν και με τις σπουδές τους σε κάποιο άλλο τομέα, λόγω της δυσκολίας του επαγγέλματος.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».