Η μάνατζερ των διασήμων από τη σειρά του MEGA «Εμείς κι Εμείς» ήταν η ηθοποιός, Νατάσα Μανίσαλη. Αυτός ο χαρακτήρας βέβαια ανήκει στο παρελθόν, κάπου στο 1994.

Κάποιοι θα τη θυμούνται και στον ρόλο της αδελφής του οξύθυμου με τις οικογενειακές καταστάσεις χαρακτήρα, που υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στους «Μικρομεσαίους» το 1992.

Φυσικά όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτούς τους ρόλους. Έπαιξε στο θέατρο και την τηλεόραση και οι περισσότεροι συνάδελφοί της έχουν να θυμούνται τα καλύτερα.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr, η ηθοποιός δεν ετοιμάζει κάτι καινούργιο αλλά ούτε έχει συζητήσει για κάποια δουλειά. «Τίποτα αυτή τη στιγμή δεν έχω συζητήσει. Περιμένω το δεύτερο μνημόνιο και να δω την εφαρμογή του. Δεν έχω κανένα σχέδιο για το χειμώνα», λέει. Και τονίζει ότι το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά οι άνθρωποι που την αγαπούν και τους αγαπά και φυσικά να έχουν υγεία.

Στο γιατί όμως δεν έχει κλείσει κάποια δουλειά, εκείνη απαντά: «Με βλέπετε κάθε χρόνο; Δεν είμαι μια ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια είμαι χειμώνα καλοκαίρι κάπου».

Αναφερόμενη στους νέους και το επαγγελματικό τους μέλλον, υποστηρίζει: «Πραγματικά, τώρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν μπορώ να έχω άποψη. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που έτσι κι αλλιώς όλοι καθόμαστε παγωμένοι και τα κοιτάμε και πόσο μάλλον σε ένα επάγγελμα σαν το δικό μας που κρίση είχε πριν έρθει η κρίση για όλους τους υπόλοιπους.

Η πληθώρα των ιδιωτικών σχολών που υπάρχουν και βγάζουν παιδιά κάθε χρόνο κατά δεκάδες ή κατά εκατοντάδες, η τόσο λίγη ζήτηση, η τηλεόραση που έχει πεθάνει απ’ ότι βλέπουμε αφού δεν γυρίζονται σήριαλ. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανεργία. Η ζωή βέβαια δεν σταματάει εδώ. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω αν θα πρότεινα στους νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Ένα τόσο αβέβαιο από τη φύση του επάγγελμα. Πόσο μάλλον σε μια χώρα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση που βρίσκεται η δική μας αυτή τη στιγμή», αναφέρει.

Και πιστεύει ότι: «το χόμπι μου είναι η ίδια η ζωή αυτή τη στιγμή. Γιατί όπως έχει γίνει, τόσο απρόβλεπτη και δύσκολη, είναι κατόρθωμα να την περνάς όσο πιο αλώβητος γίνεται».

Θεωρεί ότι η ανεργία των ελλήνων ηθοποιών έχει αρχίσει να είναι πιο έντονη από τότε που άρχισαν να προβάλλονται τούρκικες (και όχι μόνο) σειρές. «Τα κανάλια επιλέγουν αυτό που θα έχει το ελάχιστο κόστος. Και γι’ αυτό τυχαίνει η δουλειά των ξένων συναδέλφων να είναι εναντίον της δικής μας δουλειάς».

Πάντως, αναφέρεται και στο πρόβλημα υγείας που της καταλόγισαν και λέει χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Είχα δώσει μια πολύ ωραία συνέντευξη αλλά η πολιτική ήταν να βάλουν ότι πιο κίτρινο υπήρχε. Ευτυχώς, είμαι μια χαρά και εκείνο που ακούστηκε ήταν λάθος. Αφού κι εγώ όταν το είδα είπα, ο Χριστός και η Παναγία».

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».