Για τη ζωή τους παλεύουν τα δίδυμα που χθες παρασύρθηκαν μαζί με τη μητέρα τους από τη μηχανή 21χρονου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.

Τα εφτάχρονα δίδυμα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και το σχολείο τους εξέδωσε ανακοίνωση απευθύνοντας επείγουσα έκκληση για αίμα.

«Στις 12/7 δυο μαθητές του 150 Δημοτικού Σχολείου του Συλλόγου μας, ηλικίας 7 ετών έπεσαν θύμα μαζί με τη μητέρα τους ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας και συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματα του.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό. Η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού, είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα.

Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών. Με τις ευχές για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών σας ευχαριστούμε όλους και όλες» αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η μητέρα, η οποία χθες, λόγω των πολλαπλών κακώσεων, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.