Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, θα είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Σάββατο, με δωρεάν είσοδο, από τις 8:00-15:00.

Στο κολυμβητήριο Τούμπας λειτουργούν τμήματα υδρογυμναστικής υψηλής επιβάρυνσης –aqua aerobic, υδρογυμναστικής χαμηλής επιβάρυνσης, εκμάθησης κολύμβησης παίδων – εφήβων -προχωρημένων και αρχαρίων- και Ακαδημία.

Δωρεάν μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας οι μακροχρόνια άνεργοι, οι πολύτεκνοι (γονείς και παιδια), οι δικαιούχοι βιβλιαρίων υγείας, τα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, οι ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) και τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω, καθώς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και η κατάλληλη υποδομή για την άθληση και των ΑμεΑ.

Στις κατηγορίες με έκπτωση 50% συμπεριλαμβάνονται οι μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ιδιωτικών και Δημόσιων ΙΕΚ, στρατευμένοι, δημοτικοί υπάλληλοι, σύζυγοι και ανήλικα τέκνα αυτών.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2310.907.711 από τις 08.00 έως τις 22.00, τις εργάσιμες ημέρες.