Πήρε μόνο μία ψήφος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Και δεν ήταν εκείνος που ψήφισε το κόμμα του…

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του κόμματος με το μεγαλύτερο όνομα: Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Ο 83χρονος έχει κατέβει 9 φορές σε εκλογές αλλά δεν έχει εκλεγεί ποτέ. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου συγκέντρωσε 299 ψήφους ενώ στις 17 Ιουνίου πήρε μόνο μία.

Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας τον έβγαλαν στον αέρα και εκείνος άρχισε να τα βάζει με όλους και με όλα. Αποκάλεσε τον έναν και μοναδικό ψηφοφόρο του «Ιούδα Ισκαριώτη» ενώ έριξε τα… βέλη του και κατά των παρουσιαστών της εκπομπής για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: «Είστε βλάκες»!

«Κι εμείς το λέμε ότι είμαστε βλάκες!», απάντησε γελώντας ο Γιώργος Οικονομέας και στο τέλος παραδέχτηκε «Εμείς τα μπινελίκια τα ευχαριστηθήκαμε»…

Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης πάντως δεν έμεινε στις… προσβολές. Ανέφερε κιόλας ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει σε τρίτες εκλογές…