Τραγωδία σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά σε τροχαίο με νταλίκα. Τρία άτομα διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Αττικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, δύο άτομα είναι νεκρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι στην κάθοδο της Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού είναι κλειστές οι δύο λωρίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ  οι δύο νεκροί είναι ενδεχομένως οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν με τη νταλίκα, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα και με την ΕΡΤ η νταλίκα κινούνταν στην άνοδο του Κηφισού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τα δύο ΙΧ.

Το τροχαίο συνέβη κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι απεγκλώβισε τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους από τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Όπως αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρώτη στιγμή και ενώ γινόταν επιχείρηση απεγκλωβισμού η τροχαία πήρε δείγμα αίματος για αλκοτέστ από τον οδηγό της νταλίκας.