Φωτιά έχουν βάλει στη βρετανική σόουμπιζ οι ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοσταύλος, τραγουδίστρια και κριτής στο τάλεντ σόου «X Factor», και η Τζόρτζια Σάλπα, μοντέλο με ειδίκευση στα… εσώρουχα. Ο Τύπος στο «νησί», και δη ο σκανδαλοθηρικός, έχει πάθει σχεδόν εμμονή με τα δύο ελληνόπουλα, που αρκεί να… φταρνιστούν για να γίνουν πρωτοσέλιδο.

Ετσι, όταν η Τουλίσα έζησε μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής της, πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, επιστρέφοντας στο Λονδίνο, οι ταμπλόιντ της γηραιάς Αλβιόνας έκαναν κυριολεκτικά πάρτι. Τι ήταν αυτό που ντρόπιασε την Τουλίσα; Ο δονητής της, τον οποίο οι αρχές ασφαλείας πέρασαν για ύποπτο αντικείμενο. Τη σταμάτησαν, έγραψε η «Sun», στο check in, όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι δονούνταν μέσα στην τσάντα της και της ζήτησαν να την ανοίξει μπροστά τους… Όπως η ίδια πληροφόρησε τους followers της στο Twitter, «ήταν απίστευτα ντροπιαστικό όταν το έβγαλα από την τσάντα».

Ωστόσο, το περιστατικό ενδέχεται να την κάνει πλουσιότερη αν αποδεχτεί πρόταση ύψους 200.000 λιρών από online εταιρεία πώλησης σεξουαλικών βοηθημάτων, προκειμένου να σχεδιάσει τη δικιά της σειρά δονητών.

Άλλωστε η Τούλα-Παυλίνα Κοντοσταύλου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, στα 23 της χρόνια ήδη μετράει πολλές επιτυχίες, αλλά και πολλά προσωπικά δράματα, αρκετά για να εισπράξει 1,2 εκατ. λίρες για να γράψει την αυτοβιογραφία της και δύο μυθιστορήματα.

Η έτερη εκρηκτική Ελληνίδα είναι η 23χρονη Τζόρτζια Σάλπα, με εντυπωσιακή καριέρα μοντέλου στην Ιρλανδία, που εντυπωσιάζει πλέον και τη Μεγάλη Βρετανία, μετά τη σέξι συμμετοχή της τον Ιανουάριο στο «Celebrity Big Brother».

Η Γεωργία -Τζόρτζια- γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου κι έζησε μέχρι τα τέσσερα της χρόνια, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στην πατρίδα της, την Ιρλανδία.

Όπως αναφέρει το Έθνος, τα παιδικά της χρόνια ήταν ήσυχα, ενώ -όπως εξομολογήθηκε η ίδια πρόσφατα- στο Γυμνάσιο ήταν «σπασικλάκι», πολύ αδύνατη, με άφρο μαλλί και γυαλιά με χοντρούς φακούς. Όταν τελείωσε το σχολείο, γύρισε την υφήλιο με ένα σακίδιο, ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε μάλλον τυχαία, όταν ο φίλος της έστειλε χωρίς εκείνη να το ξέρει μια φωτογραφία της με μαγιό στο περιοδικό «FHM», στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού του περιοδικού για την ανεύρεση νέων μοντέλων.

Η Τζόρτζια ήταν μάλιστα εκείνη την εποχή στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές, όταν οι φίλοι της την πληροφόρησαν ότι το περιοδικό είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της. Ήταν 17 χρόνων και προφανώς είχε αφήσει πίσω της την εμφάνιση «σπασίκλα».

Μια εντυπωσιακή καριέρα μόλις άρχιζε: διαφημίσεις, πρωτοσέλιδα, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, εβδομαδιαίες στήλες σε εφημερίδες, όλα τα έχει δοκιμάσει με επιτυχία η «Κιμ Καρντάσιαν της Ιρλανδίας» όπως την αποκαλούν, ίσως επειδή είναι μελαχρινή όπως και η διάσημη κοσμική Κιμ των ΗΠΑ, αν και πολλοί επιμένουν ότι είναι ομορφότερη και σαφώς πιο σέξι από την Καρντάσιαν.