Τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Κακούρης» στο Ίλιον καταδικάζει ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

«Δεν πρέπει να μένουμε αδιάφοροι μπροστά σε τέτοια φαινόμενα φασιστικής συμπεριφοράς, καθώς στη Δημοκρατία, η διαμαρτυρία είναι αναφαίρετο δικαίωμα, ωστόσο στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα με την οργή του κόσμου να κοχλάζει, πρέπει να ωριμάσει ο τρόπος που εκφράζουμε το θυμό μας. Πρέπει  να μάθουμε να διαχωρίζουμε τον καλλιτέχνη και το έργο του, από τις προσωπικές ή πολιτικές του απόψεις και να μην προβαίνουμε σε ακραίες και μηδενιστικές ενέργειες, όταν μάλιστα στο χώρο υπάρχουν οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι» δήλωσε ο κ. Ζενέτος.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για την ιδιαίτερη ψυχραιμία του Γιώργου Νταλάρα και των συνεργατών του, που βοήθησε ώστε να διεξαχθεί η προγραμματισμένη συναυλία. Αναφέρει, επίσης, ότι εκτός από αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια υπήρχαν και άνθρωποι που εκδήλωσαν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, χειροκροτώντας τον και παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει.

Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στη συναυλία του Νταλάρα.