Λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε από πολίτες ο Γιώργος Νταλάρας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συναυλίας του στη Νίκαια, αυτή τη φορά ομάδα πολιτών τον αποδοκίμασε στο Ίλιον.

Μερίδα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να τον… ακούσει, του πετούσε καρέκλες και γιαούρτια και τον χλεύαζε με τον χειρότερο τρόπο ενώ εκείνος συνέχιζε τη συναυλία του. Κάποια στιγμή μόνο ο τραγουδιστής είπε: «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν».

Αυτές οι επιθέσεις πολιτών που δέχεται ο τραγουδιστής, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δωρεάν συναυλιών του, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Δε θέλω να ανακατευτώ σ’ αυτή την ιστορία, είναι πολιτική και δε θέλω να λάβω μέρος», αναφέρει στο newsbeast.gr ο Πασχάλης ενώ η Μαίρη Λίντα στέκεται στο ότι: «ο Γιώργος Νταλάρας είναι φίλος, συνάδελφος, τον σέβομαι και δε μπορώ να πω τίποτα άλλο εκτός από το ότι οι επιθέσεις είναι σημεία των καιρών».

Η Δήμητρα Γαλάνη κάνει λόγο για κανιβαλισμούς και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι κανιβαλισμοί οι επιθέσεις που δέχεται ο Γιώργος Νταλάρας».

Ο γνωστός Τζίμης Πανούσης πάντως αρνείται να σχολιάσει το θέμα ενώ ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Πίτσα Παπαδοπούλου σημειώνουν ότι δεν γνωρίζουν το θέμα.

«Πρώτη φορά ακούω αυτό που λέτε. Αλήθεια, δέχθηκε επίθεση ο Γιώργος Νταλάρας; Τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ τηλεόραση», αναφέρει ο Λάκης Παπαδόπουλος ενώ η Πίτσα Παπαδοπούλου καταλήγει: «Ποιες επιθέσεις; Δεν έχω δει ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Έλειπα και δεν έχω ενημερωθεί».

Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στη συναυλία του Νταλάρα.