Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου στηρίζει τους πολίτες που θέλουν να προσφύγουν στο δικαστήριο, εναντίον της απειλής διακοπής της ηλεκτροδότησης στο ακίνητό τους από την ΔΕΗ, με μία ομάδα δικηγόρων που θα τους υποστηρίξει νομικά.

Για τη συγκρότηση της ομάδας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, έκανε κλήρωση, αφού οι δικηγόροι που εκδήλωσαν εθελοντικά ενδιαφέρον, ήταν πολλαπλάσιοι του αριθμού που όρισε το διοικητικό συμβούλιο.

Ο Σύλλογος αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία «θέλοντας αφενός να υπογραμμίσει το θεσμικό και κοινωνικό του ρόλο και να στηρίξει τους πολλαπλώς δοκιμαζόμενους πολίτες που αδυνατούν να καταβάλουν το τέλος και απειλούνται εκβιαστικώς με διακοπή της παροχής ρεύματος στο ακίνητό τους, την ώρα που επικρατεί πολικό ψύχος, αφετέρου κι ως πράξη αντίδρασης στην επιβολή άδικων, κοινωνικά ανάλγητων και αντισυνταγματικών μέτρων και τελών».

Η ομάδα των δικηγόρων που θα υπερασπιστεί τους πολίτες νομικά, θα βρίσκεται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, στον 1ο όροφο του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου και θα δέχονται από σήμερα τους πολίτες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από 13:00 – 14:00.