Στον Δήμο Μάνδρας της Δυτικής Αττικής παραδόθηκαν το Σάββατο είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν πολίτες της Λάρισας μετά από κάλεσμα του Δήμου τους. Επίσης, με την ίδια αποστολή στάλθηκε στη Μάνδρα και υλική βοήθεια από τον Δήμο Τυρνάβου.

Το φορτηγό με τις προμήθειες, που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των πολιτών για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Μάνδρας, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου.

Την αποστολή της βοήθειας στη Δυτική Αττική, συνόδευσε ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής Μιχάλης Αναστασίου, ενώ παρόντες κατά την αναχώρηση του φορτηγού ήταν εκπρόσωποι φορέων που στήριξαν τη προσπάθειας όπως ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης, η αντιδήμαρχος Τυρνάβου Φιλιώ Μπίλιου, ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Ν. Λάρισας Δημήτρης Μπομπότης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα ν. Λάρισας) Γιάννης Ξανθόπουλος με μέλη της ομάδας καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.