«Όταν βγήκε το πόρισμα ένιωσα λύτρωση και δικαίωση. Ένιωσα πως μπορώ και πάλι να περπατήσω στο δρόμο. Όταν γίνεται ένα τροχαίο ατύχημα βγαίνουν κάποιες αποζημιώσεις. Αυτό ζητάω κι εγώ. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές αυτό. Θα στραφώ δικαστικά μόνο κατά της ασφαλιστικής όχι κατά της οικογένειας.  Αυτό σκέφτομαι προς το παρόν» τόνισε η Μίνα Αρναούτη σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία», αφήνοντας ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο να στραφεί κατά της οικογένειας Παντελίδη κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Κουράστηκα να συζητάω για αυτό το θέμα. Θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά του Παντελή που ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Θα ήθελα να πάω στο νεκροταφείο αλλά δεν μπορώ. Νιώθω παρείσακτη εκεί. Ίσως και να πάω κάποια στιγμή αλλά τώρα με όλα αυτά που γίνονται νιώθω ξένη» τόνισε η Μίνα Αρναούτη και στη συνέχεια μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη όπως εκείνη τον γνώρισε: «Ήταν ευχάριστος, έλεγε ανέκδοτα και αστεία, αυτοσαρκαζόταν, έπινε το ποτό του και έγραφε στίχους στα χαρτιά που έπαιρναν τις παραγγελίες, θυμάμαια τις διακοπές μας, τα ψησίματα που κάναμε. Πάντα είχε έναν υποψήφιο γαμπρό για έμενα. Ήθελε να με αποκαταστήσει».

Σε ότι αφορά τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριακού ανέφερε: «Η σχέση μου με τη Φρόσω ήταν πάντα καλή. Μιλούσαμε και για το θέμα. Λίγο τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί αλλά δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Μιλούσαμε καθημερινά για όλα αυτά που έλεγαν για εμάς. Κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίδραση. Η Φρόσω επέλεξε τη σιωπή, εγώ επέλεξα να μιλήσω».

Τέλος, μίλησε και για τον μακρύ δρόμο που έχει να διανύσει μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της. «Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου. Χρειάζομαι ακόμα 2-3 χρόνια για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία μου. Έχω αρκετά ακόμα χειρουργεία. Ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Ελπίζω, όμως, όλα να πάνε καλά. Θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου. Όλο αυτό δεν με αφήνει να προχωρήσω. Θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Έχω τελειώσει τη σχολή και θέλω να δουλέψω. Να νιώσω ξανά παραγωγικός άνθρωπος» ανέφερε.