Με βαθιές ρίζες στη μεσογειακή αρχιτεκτονική, η πατητή τσιμεντοκονία συνιστά ακόμα και σήμερα την πιο εκλεπτυσμένη τάση στη διακόσμηση και τη σύγχρονη δόμηση. Συνδυάζοντας την απλότητα με τη μονολιθική αισθητική, το ξεχωριστό αυτό υλικό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φιλόξενων χώρων, προσαρμοσμένων στο προσωπικό σας στυλ. Η πατητή τσιμεντοκονία σας προσφέρει αναρίθμητες επιλογές διακόσμησης, αφού διατίθεται σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και τεχνοτροπιών, ενώ δένει αρμονικά με πλήθος φυσικών υλικών, όπως πέτρα, ξύλο ή γυαλί. Εφαρμόζεται σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, σε ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γενικά χώρους ψυχαγωγίας, σε υγρούς χώρους όπως πισίνες spa και λουτρά, ενώ χρησιμοποιείται και για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, όπως κρεβάτια, πάγκους, μπανιέρες και λουτήρες. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε ήδη υπάρχοντα δάπεδα και τοίχους, από πλακάκια, μωσαϊκό κτλ. αποτελώντας μία εύκολη λύση ανακαίνισης που θα μεταμορφώσει ριζικά το χώρο σας, ενώ παράλληλα θα του προσφέρει και την προστασία που χρειάζεται.

Ολοκληρωμένα συστήματα πατητής τσιμεντοκονίας από την ISOMAT

Όταν επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά και η εφαρμογή τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο, τότε η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να αναδείξει τον χώρο σας με τον ιδανικότερο τρόπο. Για τον λόγο αυτό, η ISOMAT ανέπτυξε μία πλήρη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων, στοχεύοντας στην κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Τα προϊόντα πατητής τσιμεντοκονίας της ISOMAT προσδίδουν σε κάθε επιφάνειά σας άριστη αδιαβροχοποίηση, υψηλές αντοχές, αντιχαρακτικές ιδιότητες αλλά και μοναδική διαχρονική αισθητική. Στην ευρεία γκάμα προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνονται υλικά πατητής τσιμεντοκονίας, βερνίκια για επιπλέον προστασία, χρωστικές σε μορφή πούδρας, αλλά και παστώδη επιχρίσματα για επιφάνειες με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ελαστικότητα και αντοχή. rmniotnpe4 Η ρητινούχα ινοπλισμένη εύκαμπτη πατητή τσιμεντοκονία DUROCRET-DECO FLEX συνιστά την ιδανική λύση για τοίχους και δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και για οποιαδήποτε εφαρμογή με αυξημένες απαιτήσεις σε ελαστικότητα, όπως γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικές επιφάνειες και δάπεδα με έντονη κυκλοφορία, χάρη στην εξαιρετική της αντοχή σε συστολοδιαστολές και δονήσεις. Εάν επιθυμείτε τη δημιουργία μίας πολύ λείας τελικής επιφάνειας, μπορείτε να επιλέξτε ως τελική επίστρωση τη λεπτόκοκκη πατητή τσιμεντοκονία DUROCRET-DECO FINISH, η οποία εφαρμόζεται σε πολύ λεπτά πάχη. Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται έτοιμα σε τρεις δημοφιλείς αποχρώσεις. Ωστόσο, μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε όποια άλλη απόχρωση θέλετε με την προσθήκη των χρωστικών σε μορφή πούδρας ISOMAT DECO COLOR. Η προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας δεν είναι ολοκληρωμένη όμως χωρίς την επικάλυψη της με ειδικά βερνίκια από την ISOMAT. Επιλέξτε ανάμεσα στο διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών VARNISH-PU 2K για ένα gloss ή σατινέ φινίρισμα, ή το υδατοδιαλυτό, διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών VARNISH-PU 2KW για μία satin-mat τελική επιφάνεια. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να σκουρύνει πολύ η πατητή τσιμεντοκονία, σας προτείνουμε να ασταρώσετε την επιφάνεια με το ακρυλικό βερνίκι νερού VS-W πριν εφαρμόσετε τα πολυουρεθανικά βερνίκια.

Η νέα γενιά της πατητής τσιμεντοκονίας είναι εδώ

Θέλοντας πάντα να ακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου, και με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και την προσφορά πρωτοποριακών και υψηλής ποιότητας προϊόντων στον τελικό καταναλωτή, η ISOMAT ανέπτυξε δύο νέες, καινοτόμες διακοσμητικές επιστρώσεις για δάπεδα και τοίχους, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, ευκολία χρήσης και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Αφενός, το διακοσμητικό παστώδες ακρυλικό επίχρισμα ISOMAT ACRYL DECO αποτελεί ένα καινοτόμο, οικολογικό προϊόν για εφαρμογή σε δάπεδα και τοίχους και για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, ενώ το τελικό αισθητικό αποτέλεσμά του μοιάζει με αυτό της πατητής. rmniotnpe3 Χάρη στην ευκαμψία του και την ανθεκτικότητά του σε συστολοδιαστολές και τριβές, συνιστά την ιδανική επιλογή για επιφάνειες με αυξημένες απαιτήσεις ελαστικότητας. Σχηματίζει μία πολύ λεία επιφάνεια, ενώ χρωματίζεται εύκολα σε αμέτρητες μοναδικές αποχρώσεις μέσα από τις μηχανές χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM. Αφετέρου, η εποξειδική πατητή τσιμεντοκονία τριών συστατικών DUROCRET-DECO EPOXY ξεχωρίζει για την ακόμη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα της στα μηχανικά φορτία και την εξαιρετική απόδοσή της σε απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι οι πισίνες ή άλλες ειδικές κατασκευές. Επιλέξτε το υλικό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και δημιουργήστε χώρους με προσωπικότητα χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας από την ISOMAT! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πατητή τσιμεντοκονία, επισκεφτείτε την ανανεωμένη σχετική σελίδα της ISOMAT, το blog της ISOMAT ή το κανάλι της εταιρείας στο YouTube για να παρακολουθήσετε τη βήμα-προς-βήμα εφαρμογή των προϊόντων. rmniotnpe2