Μετά από χρόνια προβλήματα υγείας «έφυγε» την Τετάρτη από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Βέτα Μπετίνη. Αυτό που αρκετός κόσμος δεν ήξερε είναι πως η Βέτα Μπετίνη ήταν και στιχουργός και μάλιστα έχει υπογράψει αρκετά τραγούδια που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό.

Η ηθοποιός και στιχουργός είχε αποκαλύψει σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πριν από περίπου 2,5 χρόνια πως είχε ένα παράπονο από τους αδελφούς Κατσιμίχα, αφού η ίδια είχε γράψει τους στίχους του τραγουδιού «Μη γυρίσεις».

Η ηθοποιός είχε διηγήθει μία άγνωστη ιστορία που αφορούσε το συγκεκριμένο τραγούδι: «Το όνομα μου το έγραφε στο δίσκο, αλλά εκεί που θα το έβλεπε πολύς κόσμος στο βιντεοκλίπ δεν το έγραφε. Ο Μπουρμάς είχε γράψει το τραγούδι και το είχε τραγουδήσει η Κλεοπάτρα demo. Ήταν φίλη με τον Χάρη και το ακούει και τρελαίνεται. Κι έκανε και το άλλο. Άλλαξε δύο λέξεις μέσα στο τραγούδι. Αυτό ήταν που με τσάντισε πιο πολύ. Αλλιώς χέστ… εγώ αν θα μπει το όνομα μου στο βίντεοκλιπ. Και πήρε το μισό στίχο στα δικαιώματα».

Η εκλιπούσα ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στο Mega το 1992 για το ίδιο θέμα και μάλιστα είπε πως ο Χάρης Κατσιμίχας πήγε και την βρήκε προκειμένου να λύσουν το ζήτημα και μάλιστα τότε ρύθμισε και το θέμα με τα δικαιώματα στην ΑΕΠΙ ώστε να παίρνει ολόκληρα τα δικαιώματα.

«Εκείνη την ημέρα μέχρι να πάω σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη είχε έρθει ο Χάρης και με βρήκε και τα έριχνε σε άλλους, ότι δεν έφταιγε αυτός, ότι έφταιγε ο παραγωγός. Εγώ πήγα στο Γυάλινο που είχαν εμφανίσεις και καθόμουν πρώτο τραπέζι και δε βγαίνουν να πούνε. Πες και η γυναίκα που έγραψε το στίχο είναι εδώ. Και λέει το αφιερώνω στη Βέτα Μπετίνη. Μου έχουν πει άνθρωποι που ήταν κολλητοί του πως είχε πάθει τέτοια τρέλα με αυτό το τραγούδι που δεν ήθελε να πιστέψει ότι είναι αλλουνού», σχολιάσε η Βέτα Μπετίνη.