Για την σύλληψη της κόρης της μίλησε η μητέρα της 16χρονης που σύμφωνα με την Αστυνομία αγόραζε τις τηλεφωνικές κάρτες που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς για να επικοινωνούν με την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Έχει συλληφθεί και ο πατέρας της ανήλικης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στην απαγωγή.

Η μητέρα της 16χρονης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε: «Με το παιδί μου μίλησα και μου είπε θα του πάρουν κατάθεση και θα με πάρει ένα τηλέφωνο να πάω να το παραλάβω, από τότε δεν έχω καμία επικοινωνία και κανείς δεν μου δίνει καμία πληροφορία ούτε Αστυνομία, ούτε ασφάλεια».

Στην ερώτηση αν το κορίτσι πήγαινε όντως και αγόραζε κάρτες ανανέωσης ομιλίας για κινητά τηλέφωνα απάντησε:

«Αποκλείεται τις κάρτες του παιδιού μου τις αγόραζα εγώ από το περίπτερο. Όχι με τίποτα. Κι αν δεν την αγόραζα της έδινα 10 ευρώ και πήγαινε και αγόραζε. Με τίποτα, το παιδί μου ήταν πάντα μαζί μου».

Για την σύλληψη του συζύγου της είπε ότι «ήρθαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν και τους δύο, εγώ το έμαθα στις τρεις το μεσημέρι και κοίταζα να δω τι θα κάνω. Κανείς δεν μου δίνει πληροφορίες. Ήρθαν και έψαξαν το σπίτι».

Στο ερώτημα αν ο σύζυγός της έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και αν έφευγε χωρίς να ενημερώνει υποστήριξε ότι:  «Όχι, κάποιες φορές έβγαινε γιατί είχε κάποιο ραντεβού, είχε δουλειές».