Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και αύριο Πέμπτη στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Μεσολόγγι, λόγω εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων Κλόκοβας.

Ειδικότερα, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 27 έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αντιρρίου και του Α/Κ Μεσολογγίου, με ταυτόχρονα αποκλεισμό των κλάδων εισόδου των Α/Κ Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και τέλος του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το διάστημα αυτό, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.

Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα ξαναμπαίνουν μέσω του Αντίρριου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).

(φωτογραφία αρχείου)