Μέσα από το Πανελλαδικό δίκτυο των 300 καταστημάτων της ACS θα διατίθενται πλέον τα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της nrg.

H nrg και η ACS, που τους συνδέει ήδη μια αμοιβαία πελατειακή σχέση τα τελευταία 3 χρόνια, προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, η οποία φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με βασικό γνώμονα το όφελος του καταναλωτή και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του.

Η δέσμευση των δύο εταιρειών για ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία, τις οδηγούν στη στρατηγική απόφαση της μεταξύ τους συνεργασίας, με στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, στο λιγότερο χρόνο και με τον βέλτιστο τρόπο, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης.

Η nrg, αποτελώντας τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, δραστηριοποιείται ήδη 5 χρόνια στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί  μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η ACS, μέλος του ομίλου Quest, αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελλάδα  και έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία courier.  H συνεργασία της με την nrg της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Μέσα από τη συνέργεια των δύο εταιρειών, ο καταναλωτής θα ανακαλύψει ότι και η παροχή ρεύματος είναι υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές επιλογές και σημαντικές λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Οι υπηρεσίες της nrg θα είναι σταδιακά διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της ACS μέχρι το τέλος του 2017, σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε όσα νησιά είναι διασυνδεδεμένα με το Ηλεκτρικό Δίκτυο Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.