Την επίθεση που δέχτηκαν ο ρεπόρτερ Χρήστος Μαζανίτης και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού συνεργείου του Antenna, Αλ. Πονσέ και Θ. Μελέτης, κατά το σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στις διαδηλώσεις, και μας βρίσκουν όλους απέναντι. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση θρασύδειλων αναρχικών στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου δεν πρόκειται να περάσει.  Καλούμε την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία και τις αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

Τέλος, δύο πορείες πραγματοποιήθηκαν απόψε στον Βόλο για την επέτειο των 4 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η πρώτη συγκέντρωση έλαβε χώρα στην πλατεία Ελευθερίας και αμέσως μετά ακολούθησε ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η δεύτερη πορεία όμως, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου συμμετείχαν κυρίως μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων, ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία Μητροπόλεως στον Άγιο Νικόλαο και στη διάρκειά της δέχθηκαν επίθεση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με πέτρες και μπογιές, έσπασαν κάμερες και επιγραφές τραπεζών, ενώ οι διαδηλωτές επιτέθηκαν και με κόκκινες μπογιές στην είσοδο της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», κατέστρεψαν την μετώπη του Κεντρικού Ταχυδρομείου στην λεωφόρο Δημητριάδος, πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους δεκάδων κτιρίων, πριν η επεισοδιακή πορεία καταλήξει στις 10.30 το βράδυ στο κτίριο του Θόλου στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.