Κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα και την χήρα του αγαπημένου ηθοποιού Χριστίνα αλλά φαίνεται πως γίνεται μία πρώτη προσπάθεια συμβιβασμού.

Σε δήλωσή του μάλιστα, στην Espresso ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας ζητά συγγνώμη από τη νύφη του.

«Ο θάνατος του αδελφού μου και ο περίγυρος με επηρέασαν τόσο πολύ, που είπα λόγια για την Χριστίνα, τα οποία δεν έπρεπε να πω. Της ζήτησα συγγνώμη για αυτήν τη συμπεριφορά μου» αποκάλυψε ο Γιάννης Ρώτας. Ο ίδιος την περίοδο που ο Στάθης Ψάλτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο είχε εκφραστεί αρνητικά για την Χριστίνα Φιτσάκη και είχε πάρει το μέρος της κόρης του Στάθη Ψάλτη, Μαρίας, αλλά και της πρώην συζύγου του αδελφού του Κάτιας Κύβελου. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε ποιος ήταν ο περίγυρος που τον επηρέασε, ώστε να έχει αυτήν την άποψη για την Χριστίνα, δεν θέλησε να απαντήσει.

Ωστόσο, ένα όνειρο με τον αδελφό του που του ζητούσε να μιλήσει στην Χριστίνα, ήταν αρκετό για να έρθουν και πάλι σε επαφή.«Είδα στον ύπνο μου τον Σταθάκο που μου έλεγε να πάρω τηλέφωνο την Χριστίνα» λέει στην Espresso και προσθέτει ότι εκείνη του απάντησε στο τηλέφωνο σαν να μην συνέβη τίποτα και έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον, κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη απέναντί της και να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις τους.