Με μικρή ταχύτητα προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία χειρισμού πρόσδεσης του, στην προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου το πλοίο «SeaJet 2», σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας για το συμβάν.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Αμοργό-Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά.

Όπως επισημαίνει η «SEAJETS», το πλοίο προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση του λιμανιού, όπου οι 194 επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια από το πλοίο, ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν για απαραίτητους/προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της Σίφνου από το οποίο αποχώρησαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, προωθήθηκαν ήδη στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες του υπόλοιπου δρομολογίου του «SeaJet 2» οι οποίοι διεκπεραιώνονται με άλλα πλοία της εταιρείας μας.

Το «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/09.

Η εταιρία ενημερώνει επίσης πως για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής του, η εταιρεία προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις 2 επόμενες ημέρες αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet» και το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Σαντορίνη – Ίος θα αντικατασταθεί από το «Paros Jet».

Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το «Tera Jet» και σύμφωνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία στα τηλέφωνα 210 4121001, 210 4121901.