Με περισσότερα απορριμματοφόρα και με μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων θα επιχειρήσει η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης να διατηρήσει καθαρή την πόλη από τα σκουπίδια, τις αφίσες και τα φέιγ βολάν καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της 82ης Διεθνούς Έκθεσης.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του κεντρικού δήμου και υπεύθυνος για την καθαριότητα Θωμάς Ψαρράς, εντατικοποιείται τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών, ενώ το βάρος θα πέσει στο ιστορικό κέντρο.

«Θα εργαστούμε εντατικά για την καθαριότητα της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ από την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη έως και την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη. Με τρεις βάρδιες, με περισσότερα απορριμματοφόρα και με μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων επιθυμούμε να διατηρηθεί η Θεσσαλονίκη καθαρή», είπε ο κ. Ψαρράς.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα δώσουν προτεραιότητα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους λόγω των χιλιάδων επισκεπτών που θα βρίσκονται στην πόλη αλλά και των προγραμματισμένων διαδηλώσεων.