Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο δημαρχείο Ελευσίνας, όταν ένας 35χρονος συμβασιούχος των τεχνικών υπηρεσιών εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου, Γιώργου Τσουκαλά, και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο πόδι.

«Ακούστηκαν οι φωνές και βγήκε ο δήμαρχος μαχαιρωμένος. Αυτός ατάραχος», ανέφερε σε δηλώσεις του στον Alpha, αναφερόμενος στον δράστη, ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γ. Κοροπούλης. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σε καφετέρια της περιοχής, την ώρα που έπινε καφέ.

Ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Ήταν πάρα πολύ ήρεμος και πάρα πολύ ψύχραιμος. Είχε θέματα υπηρεσιακά για τη δουλειά του, για τη μισθοδοσία του», ανέφερε ο αντιδήμαρχος, Δ. Τσάτσης. Χτύπησε την πόρτα στο γραφείο του δημάρχου, μπήκε μέσα και έμεινε μόνος μαζί του. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι υπάλληλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά βοήθεια.

«Απ’ ό,τι μου είπε ο δήμαρχος: “δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Μπήκε μέσα, έβγαλε ένα μαχαίρι και δεν κατάλαβα μάλιστα με τι με χτυπάει. Κατάλαβα τον πόνο που ήταν διαφορετικός και δεν είδα ότι είναι μαχαίρι” μου είπε στο αμάξι που τον έφερνα», σημείωσε ο κ. Τσάτσης.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Alpha…